vrijdag 31 mei 2013

Zorg

Uit de Groot Eindhoven van deze week en de rubriek daarin Eindhoven Dichterbij, zijnde dit tweede Eindhoven de municipaliteit:
Ook voor 2014 doorloopt de gemeente Eindhoven een offertetraject voor het Sociaal Domein. Het doel is te komen tot één integraal afgestemd pakket, dat aansluit bij de doelstellingen van het Sociaal Domein en bij de uitgangspunten van Wijeindhoven.Onder de Opdracht Sociaal Domein 2014 vallen: Welzijn, Maatschappelijke Zorg, Jeugd & Onderwijs, Zorg en Inkomen, Veiligheid, Gebiedsontwikkeling en de breedtekant van Sport & Bewegen en Kunst & Cultuur.
Met '2014' is hier niet een reële spanne tijds bedoeld waarin de gemeente een offertetraject doorloopt. Nee, 2014 is hier een boekhoudkundige spanne tijds, een tijdséénheid, gekoppeld aan een beleidsthema. Vandaar het voorzetsel 'voor'. 
Het is ook niet de gemeente die een 'offertetraject' doorloopt. Dat doen de inschrijvers. Het jargon - hoewel huis aan huis verspreid -  is aan hen gericht. De gemeente is de instantie die het traject uitzet.





Geen opmerkingen:

Een reactie posten